Over ons

Gastvrijheid, gezelligheid en heel veel mogelijkheden in ’t Hof van Scharmer.

Jakob en Mariska Bekkema-Slagter vormen samen een hecht ondernemersgezin. Jarenlang geworteld in Harkstede, Scharmer en de rest van de provincie. “Echte Grunnegers” zegt Jakob. “Dat zijn wij. We kunnen ons goed verplaatsen in onze gasten, hun wensen en hun plezier.”

Jarenlang was Jakob de eigenaar van de lokale supermarkt in Harkstede. Hij kent veel mensen en staat met beide voeten stevig op de grond tussen de bewoners van Harkstede, Scharmer en de omgeving van beide dorpen. Ook Mariska kent vele mensen in beide dorpen. Als kapster komt ze er vele tegen. “Iedereen die in het Hof van Scharmer is geweest, reageert aangenaam verrast en enthousiast. We willen graag luisteren naar de wensen van onze gasten. Grote feesten, bedrijfsevenementen, lunches, diners, familie-feestjes, BBQ, stampot-buffetten, alles is mogelijk. Onze party-boerderij is geschikt voor grote en kleine gezelschappen, goed voor borrel, lunch, diner en feesten. De deur staat altijd open”, aldus Mariska.

Jakob en Mariska zijn kortgeleden gestart met het “Hof van Scharmer”, centraal gelegen in het dorp Scharmer, minder dan een kwartiertje vanaf Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Zuidlaren en Veendam. Het is een voormalige feestboerderij en restaurant die ze hebben opgeknapt in gezellige warme kleuren, met een frisse, nieuwe keuken en een prachtige klassieke bar. Ook de omgeving van de boerderij is mooi vormgegeven met authentieke boeren-gereedschappen, prachtige grindpaden, bomen en een zeer grote parkeerplaats. De verbinding met de plas “De Borgmeren” is gemaakt. “We zijn nog maar net begonnen”, zegt Jakob, “maar we hebben grootse ideeën. De klandizie neemt langzaam toe en we willen onze klanten regelmatig verrassen met mooie thema-avonden, wisselende buffetten en leuke verrassingen. We hebben er zin in. Tot snel!"

TOP